Całkiem przypadkowo na Der onet artykuł , że elektrownie węglowe są niestabilne i niebezpieczne. Czysta agitka.
Sabotaż czy dywersja? Na czyje zlecenie i
kto zapłacił, że aż tyle bloków ekofaszyści, od zielonego ładu i ratowania przyrody, wywołali awarię? To tak jest jak powołane do ochrony instytucje, służby i urzędy NIE wykonują solidnie swych obowiązków i są pobłażliwe dla szalonych ekofaszystów? Czy dziennikarze śledczy podejmią trud, aby ustalić kto dokonał dywersji i na czyje zlecenie oraz za czyje pieniądze? Czy te pytania ukarzą się na tej stronie? Są bardzo niebezpieczne i nie do końca wygodne.
Oglądałem Eurosport i co chwila komentarz zmieniał mi się na niemiecki. Od razu się zorientowałem, że do mojego tv dopłynął prąd z Niemiec, a nie z Bełchatowa. Na szczęście już mam po polsku.
Widać IV RP nie wyszła, dobra zmiana nie wyszła to teraz nowy ład i strach się bać.
W nowym ładzie to chyba nie tylko prądu braknie, ale gazu, wody i powietrza. Panie Boże ratuj !
Po wyłączeniu elektrowni Bełchatów cena energii skoczyła z 200 zł za MWh do 1500 zł za MWh.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!